• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Enkelkomponentgödsel

Enkomponentsgödselmedel erbjuder en kostnadseffektiv och effektiv lösning för en bred palett av näringsbrister hos växter. De är särskilt viktiga vid förberedelse av platser för sådd och plantering av träd och buskar, särskilt när det är nödvändigt att justera jordens pH-värde eller berika näringsfattiga jordar med grundläggande makronäringsämnen.

I vår onlinebutik erbjuder vi ett brett urval av de bästa enkomponentsgödselmedlen, tillgängliga i olika påsar i storlekar från 2 till 25 kg. Vårt sortiment inkluderar kaliumnitrat, en mångsidig kväve-kaliumgödsel som är utformad för att kompensera brister av dessa kritiska element, som är avgörande för hälsosam växttillväxt och optimal grödoutbyte.

För grönsaker som kräver höga nivåer av kväve rekommenderar vi nitrochalk, som ger lättillgängligt kväve i form av nitrater och ammonium, berikat med gynnsam kalk och magnesium. För att förbättra jordens kvalitet och öka växternas motståndskraft, särskilt i sura jordar som saknar kalk och magnesium, bör du överväga att tillsätta krossad dolomit. Vårt sortiment inkluderar också granulerad urea och den högt ansedda koncentrerade gödseln med ammonium-fosfor-kalium, populär bland professionella bönder för dess roll i att förbättra vatten- och näringsupptaget, vilket leder till frodig tillväxt.

Vi åtar oss att erbjuda endast högsta kvalitet på våra gödselmedel, levererade från ansedda tillverkare som är kända för sin kompetens på den professionella gödselmedelsmarknaden, inklusive varumärken som Florovit, Planta och Ogród-Start. Upplev konkurrenskraftiga priser och bekvämligheten med online-shopping hos oss. Upptäck vårt breda produktsortiment och se hur kostnadseffektivt det är att handla online för alla dina växtvårdsbehov. Vi hälsar er varmt välkomna att utforska vår butik och påbörja en givande shoppingupplevelse.