• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Thuja-gödselmedel

Thuja-gödselmedel möjliggör att du kan säkerställa vitaliteten, hälsan och den livfulla färgen på dina ständigt gröna träd. Thuja, även kända som livsträd, finns i en förvånansvärt varierad mängd sorter, alla med en gemensam egenskap: specifika näringsbehov som kan tillgodoses med våra professionella produkter som är avsedda för dessa unika barrträd. Vår butik erbjuder ett brett utbud av thuja-gödselmedel från välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser. Upptäck vårt premiumutbud nedan!

Vårt målinriktade thuja-gödselmedel med mikronäringsämnen, som förhindrar browning av barr och fjäll, finns i olika storlekar. Välj den som passar antalet livsträd i din trädgård utan att behöva oroa dig för överdriven kostnad. Florovits "100 dagar" Thuja-gödselmedel är ett annat populärt val. Detta lättanvända granulerade växtnäringsmedel har en speciell formula för förlängd effektivitet. För de som föredrar omedelbara resultat erbjuder vi "Zielony Doms" flytande bladgödsel för Thuja i en färdig att använda vattenkanna. Denna koncentrerade nödgödsel är idealisk för att revitalisera svaga och sjukdomsdrabbade träd. Anslut helt enkelt vattenkannan till din trädgårdsslang och vattna dina växter för att ge dem essentiella näringsämnen. För att ytterligare skydda dina ständigt gröna träd, börja använda Targets höstkonifer-gödsel i slutet av sommaren. Denna produkt förbättrar härdighet och frostmotstånd hos dina livsträd, förbereder dem för vintern och minskar risken för frostskador. Utforska vårt sortiment nu!

Vi bjuder in dig att bläddra i vårt butiksutbud. Njut av snabb och bekväm shopping med nöjdhetsgaranti och dra nytta av våra attraktiva priser!