• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Salviafrön

Upptäck Salvia-växtens under i vår trädgårdsbutik, där vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av salviabfrön. Vårt utbud inkluderar både trädgårdssalvia och muskatsalvia, båda kända för sina medicinska och kulinariska användningsområden. Du kan vara säker på att de frön vi erbjuder är av högsta kvalitet och har utmärkta grobarhetsgrader, eftersom de endast kommer från pålitliga leverantörer. Detta garanterar en framgångsrik odling, förutsatt att du följer de rekommenderade odlingsvillkoren och skötselrutinerna.

Trädgårdssalvia är en mångsidig medicinalväxt med en mängd fördelar. Den har antiinflammatoriska, sammandragande, svagt svampdödande och hostdämpande egenskaper. Oavsett om du vill lindra matsmältningsproblem, sänka högt blodtryck eller behandla sår som läker långsamt, har salvia det du behöver. Utöver sina medicinska användningsområden är salvia en kulinarisk höjdpunkt som ger djup och arom till soppor, såser och olika andra rätter. Men måtta är viktigt; den eteriska oljan i salvians blad kan vara mycket potent och kan dominera smaken av din rätt om den används för mycket.

Muskatsalvia, å andra sidan, är ett populärt val för smaksättning av alkoholhaltiga drycker som öl och vin. När den är torkad fungerar den som en doftande krydda för både kött- och vegetariska rätter. Den är också en vanlig ingrediens i tvålar och parfymer.

Missa inte chansen att berika din trädgård med denna mångsidiga ört. Beställ dina salviabfrön idag och njut av de många fördelar den erbjuder, från medicinska tillämpningar till kulinariska äventyr. Den är ett perfekt tillskott till alla blomsterrabatter du kan ha i åtanke.