• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Spaljéer

Växtstegar och stöd är nödvändiga för att odla många krukväxter, prydnadsklättrare och andra arter med tunna stjälkar. Vår online trädgårdsbutik tillgodoser behoven av prydnadsväxtentusiaster genom att erbjuda ett brett utbud av olika växtstöd till överkomliga priser. Du kommer säkert att hitta en växtstege eller ett stöd som passar både mindre och större växter.

Vårt sortiment inkluderar högkvalitativa, miljövänliga bambustöd - stolpar, stegar och dekorativa stöd tillverkade av böjt bambuträ. En robust stolpe gjord av kokosfiber kommer att ge dina arrangemang en naturlig estetik, särskilt när den kombineras med växter som har stora blad. Dessutom erbjuder vi dekorativa växtstegar och stöd gjorda av plast och metall, tillgängliga i en mängd både dämpade och livfulla färger. Orkidéentusiaster kommer att uppskatta våra härliga palmstöd, trådar och spiraler designade för att stödja känsliga orkidéstjälkar.

Vår onlinebutik är ett enda stopp för alla dina krav för att säkerställa en hälsosam tillväxt och imponerande utseende på dina gröna växter. Vårt breda utbud av växtstegar och stöd, tillgängligt i otaliga former och nyanser, består enbart av toppkvalitativa, hållbara produkter. Handla online till konkurrenskraftiga priser och spara tid!

32.16 kr
38.54 kr
47.51 kr
47.51 kr
47.51 kr
84.05 kr
94.57 kr
104.59 kr
105.08 kr
174.46 kr
396.49 kr