• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Spaljéer och staket

Spaljéer och staket kompletterar inte bara vackert din trädgårdsdesign utan erbjuder också utmärkt funktionalitet. Oavsett om du behöver dem för att separera invasiva växter från andra, skydda ditt utrymme från husdjur och vilda djur, eller helt enkelt som dekorativa element, har vi det du behöver. Upptäck vårt mest omfattande sortiment av spaljéer och staket i vår webbutik.

Om du behöver effektivt skydd för dina träd, buskar och gränser, överväg vår nät för gräns (maskdiameter 15 mm), tillgänglig i följande storlekar: 0,4 x 5 m, 0,6 x 5 m, 0,8 x 5 m och 1,2 x 5 m. Planerar du att innesluta ett större område med ett lågt staket? Dra nytta av våra 50 meter gränsnät till ett oslagbart pris! Vi lagerför också den hållbara gröna "Strong fencing" skyddsnätet (med en maskdiameter på 30 mm) i storlekar 0,40 x 25 m, 0,60 x 25 m, och det 1,2 x 5 m skyddsnät med en liten maskdiameter (7 mm), perfekt för att avskräcka djur som äter träd bark. Om du letar efter en hållbar och attraktiv trädgårdsspaljé, leta inte längre. Välj vår modulära, lätta att installera, lättviktiga och väderbeständiga spaljé som är 22,5 cm hög och finns i längder av 2,1 eller 2,7 m. Alternativt kan du välja den kortare spaljén som är 4,05 m lång och 6 cm hög för att rama in en gräsmatta, stenig trädgård eller gräns. För dem som dras till rustik estetik är vårt charmiga, låga, vita, bruna, gröna eller terrakottafärgade 26 cm x 2 m trädgårdsstaket i trä-look perfekt. Och om du siktar på en touch av elegans kan det koppar-, terrakotta- eller svarta dekorativa trädgårdsstaketet, som mäter 30 cm x 2,45 m, elegant markera vägar mellan gränser eller fritidsområden.

Det är tydligt att vårt sortiment av spaljéer och staket är omfattande, och vi arbetar outtröttligt för att förbättra vår samling. Om du söker inspiration och idéer för att skapa en magisk trädgård, leta inte längre än vår butik. Njut av fantastiska erbjudanden på våra spaljéer och staket, tillverkade av högkvalitativa material, allt från ditt eget hem. Vi försäkrar dig om att handla med oss ​​alltid är ett nöje.