• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Rengöringsmedel

Rengöringsmedel som finns tillgängliga i vår onlinebutik är produkter av högsta kvalitet och premiumklass. Du kommer att hitta antibakteriella gel och kraftfulla rengöringsbalsam designade för att ta itu med envisa, ihållande fläckar. Vi har också utmärkta lövglansprodukter, lukt-eliminerande lösningar och rengöringsmedel för ytor särskilt mottagliga för fläckar. Upptäck vad vi har förberett för dig!

Vi rekommenderar starkt den 50 ml Arox antibakteriella handgelen. Den desinficerar inte bara, men är också skonsam mot din hud. Det är det perfekta skyddet mot mindre skador och snitt som kan inträffa under dina trädgårdsaktiviteter. Bland våra professionella rengöringsmedel, överväg den ultra-effektiva Bros-Morus sotavlägsnande medlet för eldstäder och ugnar i en 50g förpackning, eller Grobex gravstensrengöring och bevarande balsam, perfekt för rengöring av marmor, terrazzo och liknande material. Behöver du ett effektivt desinfektionsmedel för sopkärl och avfallspåsar? Kolla in Waste container Bros rengöringsmedel utrustad med en sprutflaska. Garden Seeds Market erbjuder också kostnadseffektiva växtrengöringsmedel, som den populära 600 ml Substral lövglans som förhindrar dammackumulering. Glöm inte att utforska våra andra erbjudanden också!

Låt oss hjälpa dig att upprätthålla en snygg och organiserad miljö i ditt hem. Köp rengöringsmedel från kända märken, inklusive Bros, Substral och Zielony Dom, till konkurrenskraftiga priser från vår onlinebutik. Att bekämpa smuts, fläckar och lukter har aldrig varit enklare. Investera i våra specialprodukter och njut av en obefläckad miljö utan att tömma plånboken!