• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hemma

Vår onlinebutik erbjuder ett brett utbud av tillbehör för ditt hem. Kolla runt och se vad du kan behöva. Du hittar produkter som är nödvändiga för vardagliga sysslor och uppgifter till utmärkta priser i vår butik.

Praktiska organisatörer är nödvändiga för att behålla ordning och minska röran i ditt hem. Utforska underkategorin "Korgar, Behållare och Lådor", där du kommer att upptäcka estetiskt tilltalande lådor, hopfällbara korgar, förvaringsbehållare i olika storlekar (med eller utan lock) och tvättställ. Vi erbjuder även tvättkorgar, inklusive en XXL-storlek. Funktionella sopkorgar är ett måste, oavsett om du behöver en för köket, badrummet eller kontoret. Du hittar en soptunna som passar dina behov, som den 10-liters Swantje sopkorgen med ett roterande lock och den rymliga 50-liters Rasmus sopkorgen med ett lutande lock. Våra prisvärda och praktiska verktygslådor, brickor och organisatörer, såsom Caliber verktygslådor och Multicase Cargo verktygslådor med lådor, rekommenderas särskilt till alla hemmafixare. Små föremål som skruvar, spikar, gummiband, sy- och handverktygstillbehör kan förvaras snyggt i speciella påsar som finns i avsnittet "Återförseglingsbara dragkedjepåsar", som finns i olika storlekar från 40 x 60 mm till 300 x 400 mm. Att städa och utföra byggarbeten kan kräva användning av snören och rep, och vi garanterar konkurrenskraftiga priser för bomull, hampa, polypropen, sisalrep samt snören och linor tillverkade av andra hållbara material. Behöver du en mopp eller en trädgårdshink? Beställ en från vår butik, där vi har hinkar med kapaciteter som sträcker sig från 5 till 20 liter i lager. Du hittar även stora, robusta burkar och rengöringsprodukter, inklusive antibakteriella geler, rengöringsprodukter för sopkorgar och ämnen för att ta bort sot, i vår onlinebutik. Tack vare dessa produkter blir det mycket enklare att upprätthålla ordning och renlighet i ditt hem. Glöm inte att besöka avsnittet "Groddar". Om du strävar efter en hälsosam livsstil får du helt enkelt inte missa de vitaminrika groddarna som du kan odla i ditt eget kök. Du hittar de bästa behållarna för att odla groddar i vår butik. Dessutom erbjuder vi andra användbara hemtillbehör, som myggnät och insektsnät, termometrar och väderstationer, sopskyfflar och kolspadar samt många andra produkter. Vi uppmanar dig att bläddra igenom våra underkategorier. Du kommer att hitta massor av praktiska lösningar som underlättar hushållssysslor!

Utnyttja de konkurrenskraftiga priserna på hushållstillbehör. Investera i högsta kvalitet och handla online utan att behöva lämna hemmet eller bära tunga shoppingkassar. Vi bryr oss om din bekvämlighet - se själv hur mycket du kan dra nytta av att handla hos oss!

Liten spiror - en behållare för odling av groddar - -40%
35.12 kr 58.53 kr
Kampanjen slutar
Stor spiror - en behållare för växande groddar - -40%
52.76 kr 87.94 kr
Kampanjen slutar
3.85 kr
6.03 kr
6.47 kr
6.62 kr
10.71 kr
12.21 kr
12.71 kr
13.65 kr
14.41 kr