• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Kalebassfrön

Som en fan av ovanliga grönsaker borde du definitivt kolla in vår kategori Kalebassfrön. Denna växt odlas inte bara för sitt dekorativa värde utan också för sin unga frukt, som kan läggas till i en mängd olika rätter. De är fyllda med vitaminer, aminosyror, mineraler och kolin, allt som gynnsamt påverkar din kropps funktion.

"Snake"-varianten är särskilt värd att överväga, eftersom den kommer att smycka din trädgård med sin exceptionellt långa frukt som vrider sig som ormar. Prova "Birdhouse"-varianten, som lätt kan förvandlas till ett fågelhus. Överraskande, eller hur? För de som är osäkra på sitt val rekommenderar vi att köpa ett urval av frön från olika Kalebass-sorter. Tillsammans skapar de en hög, livlig trädgårdsvisning.

När frukten är mogen, urgröpt och torkad kan den tjäna många ändamål - från fågelhus och lyktor till musikinstrument eller andra dekorativa skapelser. Allt du behöver är lite kreativitet och tid. Dyk in i vår kategori Kalebassfrön och låt din trädgårdsfantasi flöda fritt!