• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Celosiafrön

Har du övervägt celosia för din trädgård? I vår butik, under kategorin "Celosiafrön", erbjuder vi två sorter: den vanliga celosian och den fjäderlika celosian, tillgängliga i två varianter: fjäderaktig och silverfärgad. Dessa fantastiska växter pryder blomsterbäddar från slutet av juni till början av oktober och är perfekta både som snittblommor och för odling i krukor.

Den vanliga celosian skryter med smala, taggiga blommor i nyanser av ljus och mörk rosa. När de torkas blir dessa blommor ett iögonfallande tillskott till torkade blomsterarrangemang. Å andra sidan erbjuder den fjäderlika celosian blomställningar i en mängd olika färger, från krämigt vit, gul, orange, till rosa och röd. Den fjäderlika celosian producerar unikt formade blomställningar som, sanna till sitt namn, påminner om en tupp kam.

Varje frö i vår "Celosiafrön" kategori är av högsta kvalitet, endast hämtade från välrenommerade producenter. Välj den sort som passar din estetik och se fram emot livliga, färgrika blommor till våren. Låt din trädgård lysa upp med dessa fantastiska blommor!