• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Soptunnor

En soptunna är ett viktigt föremål för varje hem, kontor eller sommarstuga. Liten, mellan eller stor; med roterande eller tippbara lock - du hittar dem alla i vår webbutik. Vi bjuder in dig att bläddra i vår samling!

Om du letar efter en kompakt soptunna lämplig för ditt badrum eller arbetsrum, överväg vår 10-liters silvergrå Swantje soptunna med ett roterande lock eller den 10-liters grafitgråa Rasmus soptunna med ett tippbart lock. Välj en färg som smälter in smidigt i din inredning och förhöjer utrymmet utan att dra onödig uppmärksamhet. Om du behöver något större kan 25-liters Swantje eller Rasmus soptunnor vara det perfekta valet. Vi presenterar även den eleganta beige 23-liters Maxi-Swing soptunnan. För ditt kök är den 45-liters silvergråa Magne soptunna med ett tryck-för-att-öppna-lock perfekt, eftersom den rymmer en hel del avfall och minskar behovet av daglig tömning. Varje behållare i vår butik är tillverkad av lättviktig men hållbar plast och har ett praktiskt infällbart lock. De är inte bara funktionella utan också estetiskt tilltalande. Ta en titt i vårt galleri för att se själv!

Vår onlinebutik specialiserar sig på hem- och trädgårdsutrustning och erbjuder soptunnor till oslagbara priser. Produktbeskrivningarna ger detaljerade specifikationer, inklusive mått. Med vårt breda utbud av storlekar och färger är du säker på att hitta den perfekta soptunnan för ditt utrymme. Utforska vårt sortiment idag

24.38 kr
81.71 kr
124.53 kr
124.53 kr
124.53 kr
205.26 kr
247.00 kr
247.00 kr
247.59 kr
248.71 kr