• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Prydnadsgräsfrön

Om du överväger att skapa en naturalistisk trädgård är det absolut nödvändigt att du utforskar vår kategori "Prydnadsgräsfrön". Dessa växter är en viktig del av alla trädgårdsutrymmen som är utformade i en naturalistisk stil. Vårt sortiment inkluderar en bred variation av prydnadsgräsarter, såsom koreansk uksae (kinesiskt silvergräs), pampasgräs, espartogräs, stort darrgräs och kanariegräs. Dessa gräs fungerar inte bara som fantastiska dekorationer, utan är också utmärkta tillskott till torra blomsterarrangemang.

Pampasgräs är ett av de mest populära valen i vår "Prydnadsgräsfrön"-kategori. Detta gräs kan växa ganska högt och nå upp till 2 meter i höjd. På hösten kommer du att glädjas åt dess underbara, tjocka, vita, krämfärgade eller rosa blomställningar som visas på toppen av dessa höga växter. De är idealiska som bakgrund för blomsterrabatter eller som eleganta accenter nära vattenbassänger. Om du är intresserad av att skapa en stenig trädgård skulle sorter som blåsvingel, hundäxing och gullrör passa dina behov bäst. Dessa gräs bildar lägre tuvor och harmoniserar vackert med andra prydnadsväxter. Kaningräs och kanariegräs ser också bra ut i både färska och torkade blomsterarrangemang och passar naturligtvis även bra in i naturalistiska trädgårdsmiljöer.

Alla prydnadsgräsfrön i vårt sortiment uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och visar utmärkt groningsförmåga, eftersom de kommer uteslutande från välrenommerade producenter. Ta inte bara vårt ord för det - välj din favoritvariant och se själv! Dessa gräs är relativt lätta att odla, kräver inga speciella förhållanden och behöver minimal vård. De kommer att fortsätta försköna din trädgård även när de flesta andra växter har vissnat.

10.35 kr 17.26 kr
Kampanjen slutar
11.53 kr 19.21 kr
Kampanjen slutar
20.94 kr 34.91 kr
Kampanjen slutar
22.26 kr 37.09 kr
Kampanjen slutar
-40%
22.26 kr 37.09 kr
Kampanjen slutar
23.29 kr 38.82 kr
Kampanjen slutar
-40%
43.91 kr 73.18 kr
Kampanjen slutar
Blomgräsmatta - gräsmatta och blomval - 0,5 kg -  - frön -40%
215.00 kr 358.32 kr
Kampanjen slutar