• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Kökstillbehör

Vill du köpa köksredskap till ett överkomligt pris? Sök inte längre än vår onlinebutik. Vi har ett brett sortiment av nödvändiga verktyg och innovativa prylar som kommer att förbättra din vardag. För att hjälpa dig att navigera och välja rätt tillbehör bland detta stora utbud har vi kategoriserat våra produkter i specifika underkategorier. Utforska våra erbjudanden idag!

Miss inte vår kollektion av köksredskap. Vi erbjuder frukturkärnare, trattar, citruspressar och högkvalitativa, skarpa köksknivar från det välkända varumärket Fiskars. Kanske behöver du nya muggar, besticklådor eller skålar? Hitta dessa och mer i vår onlinebutik till oslagbara priser. Vårt sortiment inkluderar också högkvalitativa tryckkokare och destillatorer. Dyk in i vårt sortiment av pålitliga, effektiva enheter. Och det är inte allt! Låt dig inspireras av våra lösningar för att förbereda utsökta måltider och skapa hemlagade konserver. Upptäck våra förvaringslösningar för mat, inklusive praktiska behållare såsom "Tårtask - Party Butter", den hopfällbara 15-liters vattenbehållaren, 8-liters plastburken perfekt för torrvaror och uppsättningar med charmiga dekorativa burkar. Glöm inte att plocka upp våra slitstarka burklock i olika designer och färger. För matlagningsentusiaster är vår kategori Kökstermometrar ett måste. Vi erbjuder specialiserade termometrar för vinframställning och konservering. Med dessa verktyg kan du bemästra konsten att göra sylt, marmelad, juice och hemgjorda spritdrycker. Och det finns mer att utforska i vårt produktsortiment!

Handla köksredskap från välkända märken och njut av snabb hemleverans. Håll dig informerad om våra specialerbjudanden och dra nytta av rabatter för lojala kunder. Allt du behöver för ditt kök, samt andra verktyg och tillbehör för hemmet och trädgården, är bara ett klick bort i vår onlinebutik. Upplev problemfri online-shopping. Nöjdhet garanterad!

12.71 kr
15.53 kr
16.68 kr
17.65 kr
19.06 kr
19.06 kr
22.79 kr
23.29 kr
24.00 kr
24.00 kr
24.71 kr
25.15 kr
25.41 kr
26.68 kr
26.68 kr
26.82 kr
26.82 kr