• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Tvättkorgar

Tvättkorgar är den perfekta lösningen för att upprätthålla ordning i ditt badrum och tvättstuga. Vår samling inkluderar kompakta korgar designade för mindre utrymmen som inte tar upp för mycket plats, samt XXL-storleksalternativ idealiska för större hushåll. Utforska vårt utbud av lätta, praktiska och stiliga behållare för att hitta den som kompletterar din badrumsinredning bäst.

Om du behöver en stor korg med lock kanske vår gråbruna 45-liters tvättkorg är precis vad du letar efter. Dess design inkluderar ventilationshål som främjar luftcirkulationen, vilket förhindrar mögelbildning. Inte bara funktionell utan också fashionabel, fungerar den som ett attraktivt tillskott till din interiör. För de som behöver ännu mer förvaringsutrymme, överväg vår rymliga gråbruna 60-liters Per tvättkorg. Vårt urval innehåller också modeller som den gröna eller gråa 65 x 44 cm stora Jost tvättkorgen, vars nätstruktur hjälper till att bibehålla din tvätts fräscha doft längre mellan tvättarna. Glöm inte att också ta en titt på vår 12-liters Lotta förvaringslåda, som är särskilt designad med bekväma handtag för att göra transporten av tung, blöt tvätt mycket enklare.

Vi inbjuder dig att bläddra igenom vårt sortiment av tvättkorgar. Du kommer att hitta dem till konkurrenskraftiga priser och tillgängliga för bekväm dörr-till-dörr-leverans i vår online trädgårdsbutik. Dröj inte med att förbättra din dagliga rutin med större lätthet och effektivitet.