• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Kabelbindningar, slangklämmor och band

Självlåsande kabelbindningar, slangklämmor och band är oumbärliga tillbehör som är användbara både hemma och i trädgården. De är lämpliga för olika ändamål, såsom att ansluta trädgårdsslangar och säkra växter på stöd. Dessa produkter är mycket hållbara och tåliga även under de mest krävande väderförhållandena. Du hittar ett brett utbud av mångsidiga kabelbindningar, slangklämmor och band i vår onlinebutik. Vi har samlat alla dessa produkter i denna dedikerade kategori - berätta bara vad du behöver!

Om du letar efter kabelbindningar erbjuder vi dem i olika storlekar. Välj mellan slangklämmor i storlekarna 10-16 mm, 13-14 mm, 16-25 mm eller 32-50 mm. Våra produkter är tillverkade av galvaniserat stål, vilket garanterar deras nästan oslitlighet. Behöver du flexibla band lämpliga för växtstöd? Överväg våra elastiska självlåsande band i mixade storlekar på 13/17/22,5 cm, perfekta för att staga unga träd. Det material som används i deras tillverkning behåller sin form i både höga och låga temperaturer, förblir flexibelt samtidigt som det motstår skador. Du kan också säkra plantor på stöd med våra klammbindningar för träd, buskar och andra trädgårdsväxter (finns i olika storlekar). Alternativt kan du utforska våra 40 x 2,5 cm trädbyt / band med spänne och kardborrfäste. Det erbjuder en mjuk men stadig lösning som är enkel att justera. För ett kostnadseffektivt alternativ, överväg vårt mjuka isolerade tråd för trädgård, en prisvärd, hållbar och återanvändbar produkt. Dessutom erbjuder vi stiliga och sofistikerade clips för krukväxter, inklusive orkideclips, växtclips och väggmonterade klätterväxtclips. Dessa produkter hjälper dig att hålla dina inomhus- och balkongväxter organiserade och forma dem enligt dina behov.

Vi uppmuntrar dig att göra beställningar av högkvalitativa kabelbindningar, slangklämmor och band till konkurrenskraftiga priser. Det är mycket fördelaktigt att ha dem alltid till hands. Tveka inte att dra nytta av vår GRATIS leveransservice och komplettera din trädgårdsverktygslåda. Vi önskar dig en trevlig shoppingupplevelse!

12.32 kr
14.92 kr
16.22 kr
16.86 kr
18.65 kr
27.97 kr
32.30 kr
57.84 kr