Populär produkt Den här produkten köptes senast för 20 timme sedan.
  • 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

BIO örtgödsel - Compo® - 500 ml -

105.95 kr
Antal köpare: 24
004053
I lager
+

BIO örtgödsel från det kända varumärket Compo® tillhör produkter som är avsedda att användas i organiska kulturer. Den hade endast gjorts av naturliga ingredienser och har därför tilldelats BIO-märket. Den är perfekt lämpad för gödning av alla arter och sorter av örter. Växter som matas med denna produkt sticker ut med god hälsa och producerar aromatiska grödor av hög kvalitet. Vad som är ännu viktigare, detta Compo®-gödselmedel som läggs till jorden förbättrar dess struktur, egenskaper och biologiska aktivitet.

Användning: Flaskhatten har utformats och markerats på ett sätt som gör det möjligt att mäta en nödvändig dos av gödselmedel. Lös upp gödseldosen i lämplig mängd vatten och vattna växterna med den beredda lösningen. Vi rekommenderar att du applicerar denna produkt varannan till två veckor under vegetationsperioden och drastiskt minskat tillskott på hösten och vintern.

Ingredienser: N 3%, P 1%, K 5%, 40% organiskt material; finmalt fosfat och komponenter av vegetabiliskt ursprung

BIO Herb Gödselmedel från Compo®, som erbjuds i vår butik, finns i 500 ml flaskor, en kapacitet som gör att du kan förbereda cirka 50 liter av den färdiga vattenlösningen.

Mars - september: en eller två gånger i veckan - 1/5 av ett lock (ca. 7 ml) med 1 liter vatten, 1/3 av ett lock med 1,5 liter vatten, 2/3 av ett lock med 2 liter vatten, 1 lock med 3,5 liter vatten. Gödsla inte från oktober till februari alls eller applicera det två gånger i månaden.