• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Erwtenzaden

Bent u op zoek naar hoogwaardige erwtenzaden voor uw tuinbehoeften? Zoek niet verder - u bent bij de juiste plek! Welkom in onze online tuinwinkel, waar u de beste selectie erwtenzaden zult ontdekken. In onze categorie "Erwtenzaden" hebben we een scala aan opties voor u samengesteld, waaronder zaden voor hoofdgewassen, dekgewassen en groenbemesting. U krijgt de kans om te kiezen uit een verscheidenheid aan beproefde, hoogrenderende en betrouwbare variëteiten.

Als u op zoek bent naar erwtenzaden die bestand zijn tegen ongunstige weersomstandigheden en ziekten, overweeg dan onze Hubal-erwtvariëteit. Een van de opvallende kenmerken is de weerstand tegen schimmelziekten die vaak peulvruchten aantasten. Deze vroege en snelgroeiende variëteit is geschikt voor teelt in mengsels voor hoofdgewassen en verrijkt diervoeder met gemakkelijk verteerbaar eiwit. Houdt u zich bezig met biologische groenteteelt? Verken dan ons assortiment erwtenzaden voor dekgewassen! Peluszka, onze zaai-erwt voor dekgewassen, biedt een economische manier om op lange termijn de bodemkwaliteit te verbeteren. Dankzij zijn vermogen om stikstof in de bodem vast te leggen, vermindert de erwt de behoefte aan minerale meststoffen. Na het ploegen of omkeren laat het de bodem in uitstekende conditie achter, vrij van onkruid en klaar voor nieuwe en overvloedige oogsten.

U kunt deze veelzijdige erwtenzaden voor uw boerderij tegen concurrerende prijzen bij ons online kopen. We garanderen eersteklas zaadkwaliteit en razendsnelle levering - vergeet niet onze optie voor gratis verzending te verkennen! In onze online tuinwinkel kunt u erwtenzaden in bulk kopen, wat u geld bespaart en zorgt voor overvloedige opbrengsten. Plaats nu uw bestelling en geniet van de voordelen van een bloeiende tuin!