• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Ärtfrön

Letar du efter högkvalitativa ärtfrön för dina trädgårdsbehov? Sök inte längre - du har kommit till rätt plats! Välkommen till vår online-trädgårdsbutik, där du kommer att upptäcka det finaste urvalet av ärtfrön. I vår kategori "Ärtfrön" har vi samlat ett utbud av alternativ för dig, inklusive frön för huvudgrödor, täckgrödor och gröngödsel. Du kommer att ha möjlighet att välja bland olika beprövade, högavkastande och pålitliga sorter.

Om du letar efter ärtfrön som kan stå emot ogynnsamma väderförhållanden och sjukdomar, överväg vår ärtsort Hubal. En av dess framstående egenskaper är dess motståndskraft mot svampsjukdomar som vanligtvis påverkar baljväxter. Denna tidiga och snabbväxande sort lämpar sig för odling i blandningar av huvudgrödor och berikar djurfoder med lätt smältbart protein. Är du engagerad i ekologisk grönsaksodling? Utforska vårt utbud av ärtfrön för täckgrödor! Peluszka, vår ärtfrösort för täckgrödor, erbjuder ett ekonomiskt sätt att förbättra jordkvaliteten på lång sikt. Tack vare dess förmåga att fixera kväve i jorden minskar ärtan behovet av mineralgödselmedel. Efter plöjning eller omgrävning lämnar den jorden i utmärkt skick, fri från ogräs och redo för nya och rika skördar.

Du kan köpa dessa mångsidiga ärtfrön till din gård till konkurrenskraftiga priser i vår online-butik. Vi försäkrar dig om förstklassig frökvalitet och blixtsnabb leverans - glöm inte att utforska vår gratis fraktalternativ! I vår online-trädgårdsbutik kan du köpa ärtfrön i bulk, vilket sparar pengar samtidigt som du säkerställer rikliga skördar. Gör din beställning nu och skörda fördelarna av en blomstrande trädgård!