• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Borsó vetőmagok

Keres magas minőségű borsóvetőmagokat kertészkedési igényeidre? Ne keresgéljen tovább - jó helyen jár! Üdvözöljük online kertészetünkben, ahol megtalálja a legjobb borsóvetőmagok legszebb választékát. "Borsó vetőmagok" kategóriánkban összegyűjtöttük Önnek a lehetőségek széles választékát, beleértve a fő terméskategóriák, a talajtakaró és a zöldtrágya vetőmagjait. Lehetősége lesz választani a kipróbált, magas hozamú és megbízható fajták közül.

Ha olyan borsóvetőmagokat keres, amelyek ellenállnak az kedvezőtlen időjárási körülményeknek és betegségeknek, akkor vegye figyelembe Hubal borsó fajtánkat. Az egyik kiemelkedő jellemzője a hüvelyeseket gyakran érintő gombás betegségekkel szembeni ellenállósága. Ez a korai és gyorsan növő fajta alkalmas a fő terméskategóriák keverékében való termesztésre, gazdagítva az állateledelt könnyen emészthető fehérjével. Biogazdálkodással foglalkozik? Fedezze fel talajtakaróhoz készült borsóvetőmag-kínálatunkat! Peluszka, talajtakaróhoz készült borsóvetőmagunk, gazdaságos módot kínál a talaj minőségének hosszú távú javítására. A növény képes a talajban a nitrogént rögzíteni, így csökkenti a műtrágyák használatának szükségességét. A szántás vagy ásás után kitűnő állapotú talajt hagy maga után, gazdamentes és kész az új, bőséges termés előállítására.

Versenyképes áron vásárolhatja meg ezeket a sokoldalú borsóvetőmagokat gazdaságához online áruházunkban. Elsőosztályú magminőséget és villámgyors szállítást biztosítunk - ne feledje, hogy nézze meg ingyenes szállítási lehetőségünket is! Online kertészetünkben borsóvetőmagokat vásárolhat nagy mennyiségben, pénzt takarítva meg, miközben bőséges terméseket garantál. Rendelje meg most, és élvezze a virágzó kert előnyeit!