• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Herne siemenet

Etsitkö korkealaatuisia herne siemeniä puutarhatarpeisiisi? Älä etsi enää - olet oikeassa paikassa! Tervetuloa verkkopuutarhakauppaamme, josta löydät parhaan valikoiman herne siemeniä. "Herne siemenet" -kategoriamme sisältää valikoiman vaihtoehtoja, mukaan lukien siemenet pääkasveille, peittokasveille ja vihreälle lannoitukselle. Voit valita erilaisia testattuja, runsassatoisia ja luotettavia lajikkeita.

Jos etsit herneen siemeniä, jotka kestävät epäsuotuisia sääolosuhteita ja tauteja, harkitse Hubal-hernekantamme valintaa. Yksi sen huomattavista eduista on sen kestävyys palkokasvien yleisesti esiintyviin sienitauteihin. Tämä varhainen ja nopeasti kasvava lajike sopii pääkasviseosten viljelyyn, rikastaen eläinten ruokintaa helposti sulavalla proteiinilla. Harjoitatko luomuviheriöiden viljelyä? Tutustu sitten herneen siemeniimme peittokasveille! Peluszka, meidän peittokasvien siemenemme, on taloudellinen tapa parantaa maaperän laatua pitkällä aikavälillä. Kykyään sitoa typpeä maaperään ansiosta herne vähentää mineraalilannoitteiden tarvetta. Käännetyksi tai käännetyksi jälkeen se jättää maan erinomaiseen kuntoon, vapaa rikkaruohoista ja valmiina uusiin ja runsaisiin satoihin.

Voit ostaa monipuolisia herneen siemeniä maatilallesi kilpailukykyiseen hintaan verkkokaupastamme. Takaamme ensiluokkaisen siemenlaadun ja nopeat toimitukset - älä unohda tutkia ilmaisen toimitusvaihtoehdon mahdollisuutta! Verkkopuutarhakaupassamme voit ostaa herneen siemeniä suurissa erissä, säästäen samalla rahaa ja varmistaen runsaat sadot. Tee tilaus nyt ja nauti kukoistavan puutarhan eduista!