• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семена от грах

Търсите висококачествени семена на грах за вашите градинарски нужди? Не търсете повече - сте на правилното място! Добре дошли в нашия онлайн магазин за градинарство, където ще откриете най-добрия избор от семена на грах. В нашата категория "Семена на грах" сме събрали разнообразие от опции за вас, включително семена за основни култури, покривни култури и зелен тор. Ще имате възможност да избирате от разнообразие от доказани, високоиздръжливи и надеждни сортове.

Ако търсите семена на грах, устойчиви на неблагоприятни метеорологични условия и болести, разгледайте нашия сорт Грах Hubal. Едно от неговите изключителни предимства е ниската му чувствителност към гъбични заболявания, които често засягат бобовите растения. Този ранен и бързорастящ сорт е подходящ за отглеждане в смеси за основни култури, обогатяващи фуража за животните с леснопсуваеми протеини. Занимавате ли се с биологично отглеждане на зеленчуци? Тогава разгледайте нашите семена на грах за покривни култури! Peluszka, нашето семе на грах за покривни култури, е икономичен начин за подобряване на качеството на почвата на дългосрочна основа. Благодарение на способността си да фиксира азот в почвата, грахът помага да се намали необходимостта от минерални торове. След оран или обръщане на почвата оставя тяхната в отлично състояние, без плевели и готови за нови, обилни реколти.

Можете да закупите тези универсални семена на грах за вашата ферма на конкурентни цени от нас. Гарантираме ви висококачествено семе и бърза доставка - не забравяйте да разгледате опцията за безплатна доставка! В нашия онлайн магазин за градинарство можете да закупите семена на грах на едро, като спестявате пари и си осигурявате обилни реколти. Поръчайте сега и се насладете на ползите от успешната градина!