• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Аксесоари за гробище

Добре дошли в раздела Аксесоари за Гробище! Тук ще намерите широка гама продукти, които ще ви помогнат да се грижите за гробищата. За да улесним вашето пазаруване, сме организирали продуктите си в няколко ясни подкатегории.

Саксии и Капаци за Гробове - В тази категория ще откриете нашата елегантна колекция контейнери, които ще показват красиво живи растения и изкуствени цветни аранжировки. Ние наистина препоръчваме съдовете от серията Ikebana заради тяхната простота, която ги прави изискано украшение за надгробни камъни. Също така, не забравяйте да разгледате раздела с Вази, където сме поставили прекрасни цветни вази, които идеално допълват показаните саксии и капаци за гробове. Всички продукти, предлагани в нашия магазин за аксесоари за гробище, са проектирани да издържат на слънчева светлина, високи температури и мраз, а изключителното им качество е гарантирано от уважавани марки като добре известната фирма Lamela.

В раздела за Почистване и Поддръжка на Надгробни Камъни ще намерите аксесоари, които ще ви помогнат да поддържате маркерите на гробовете в отлично състояние. Предлагаме издръжливи кофи в различни размери, здрави чували за боклук, ръкавици за почистване, пръски и висококачествени емулсии за запазване на мрамор и гранит. Разгледайте нашата селекция и направете своите избори днес! Нашият онлайн магазин работи 24 часа на ден, седем дни в седмицата. С нас можете да правите пазарувания на достъпни цени, като спестявате време - не са ви нужни повече от няколко клика!

9.80 лв
10.66 лв
14.58 лв
14.58 лв
14.58 лв
14.58 лв