• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Temetői eszközök

Üdvözöljük a Temető Kiegészítők Szekciójában! Itt megtalál mindent, amire szüksége van a sírok gondozásához. Hogy egyszerűsítsük az Ön vásárlási élményét, több tiszta alkategóriába rendeztük termékeinket.

Ebben a kategóriában megtalálja elegáns tartóink szép élő növényeket és művirág kompozíciókat mutatnak be. Erősen ajánljuk az Ikebana sorozat edényeit egyszerűségük miatt, ami ízléses díszítéssé teszi a sírköveket. Mindenképpen tekintse meg Virágcsokorok szekciójunkat is, ahol gyönyörű virágvázákat talál, melyek tökéletesen kiegészítik a kínált edényeket és sírlefedőket. Az összes termékünk, melyeket temetkezési kiegészítő üzletünkben kínálunk, ellenállnak a napsugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és a fagynak, kiváló minőségüket pedig olyan elismert márkák garantálják, mint a jól megbecsült Lamela cég.

A Sírkő Tisztítás és Karbantartás szekcióban megtalálja azokat a kiegészítőket, amelyek segítenek a sírkövek megfelelő állapotban tartásában. Kínálunk tartós vödröket különböző méretekben, erős szemeteszsákokat, tisztítókesztyűket, permetezőket és magas minőségű emulziókat a márvány és gránit megőrzéséhez. Nézze meg választékunkat és válasszon ma! Online áruházunk 24/7 nyitva áll, hét naponta. Velünk kedvező áron vásárolhat, miközben időt takarít meg - mindössze néhány kattintásra van szükség!