• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hautausmaiden tarvikkeet

Tervetuloa Hautausmaiden tarvikkeiden osastolle! Täältä löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka auttavat sinua huolehtimaan hautapaikoista. Helpottaaksemme ostokokemustasi olemme järjestäneet tuotteemme useisiin selkeisiin alakategorioihin.

Ruukut ja hautakatteet - Tässä kategoriassa löydät elegantin kokoelmamme astioita, jotka esittelevät eläviä kasveja ja keinotekoisia kukka-asetelmia kauniisti. Suosittelemme lämpimästi Ikebana-sarjan astioita niiden yksinkertaisuuden vuoksi, mikä tekee niistä tyylikkään koristeen hautakiville. Muista myös tutustua Vasi-osiin, joista löydät upeita kukkavasoja, jotka täydentävät täydellisesti esillä olevia ruukkuja ja hautakatteita. Kaikki hautausmaan tarvikemyymälässämme tarjottavat tuotteet ovat suunniteltu kestämään auringonvaloa, korkeita lämpötiloja ja pakkasta, ja niiden erinomaisen laadun takaavat maineikkaat brändit, kuten arvostettu Lamela-yritys.

Hautakivien puhdistus ja kunnossapito - Tässä osiossa löydät tarvikkeita, jotka auttavat sinua pitämään hautamerkit kunnossa. Tarjoamme kestäviä ämpäreitä eri kokoisina, vahvoja jätesäkkejä, siivoushansikkaita, suihkeita ja korkealaatuisia emulsioita marmorin ja graniitin säilyttämiseen. Tutustu valikoimaamme ja tee valintasi tänään! Verkkokauppamme on avoinna 24/7, seitsemänä päivänä viikossa. Meidän kanssamme voit tehdä edullisia ostoksia säästäen samalla aikaa - tarvitaan vain muutama napsautus!