• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Сеlosia, семена Целозия

Размисляли ли сте за Целозия за вашия градина? В нашия магазин, под категорията "Семена Целозия", предлагаме два вида: Целозия колосковая и Целозия перистая, налични в два варианта: пухкави и сребристи. Тези изумителни растения украсяват цветните лехи от края на юни до началото на октомври и са перфектни както за рязани цветя, така и за градинарство в съдове.

Целозия колосковая се гордее със слаби, шипести цветове в нюанси на светло и тъмно розово. Когато изсъхнат, тези цветове са впечатляващо допълнение към аранжировките със сухи цветя. От друга страна, Целозия перистая предлага инфлоресценции в разнообразие от цветове, от кремаво-бяло, жълто, оранжево, до розово и червено. Целозия перистая произвежда уникално оформени инфлоресценции, които, верни на името си, приличат на гребен на петел.

Всеки семе в нашата категория "Семена Целозия" е от най-високо качество, взето изключително от известни производители. Изберете вида, който резонира с вашата естетика, и очаквайте ярки, цветни цветове през пролетта.