• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Kukonharja, Celosia siemenet

Oletko harkinnut kukonharjaa puutarhaasi? Verkkokaupassamme, kategoriassa "Celosia, Kukonharja siemenet", tarjoamme kaksi lajiketta: vehnänkorsikukonharja ja höyhenkukonharja, saatavilla kahdessa eri muodossa: höyheninen ja hopeinen. Nämä upeita kasveja koristavat kukkapenkkejä kesäkuun lopusta lokakuun alkuun ja ne sopivat täydellisesti niin leikkojen kukkien kuin ruukkupuutarhan hoitoon.

Vehnänkorsikukonharjalla on solakat, piikkiset kukinnot vaalean- ja tummanpunaisissa sävyissä. Kuivattuna nämä kukinnot ovat näyttävä lisä kuivakukka-asetelmiin. Toisaalta höyhenkukonharja tarjoaa kukintoja eri väreissä, kermaisenvalkoisesta, keltaisesta, oranssista aina pinkkiin ja punaiseen. Höyhenkukonharja tuottaa ainutlaatuisen muotoisia kukintoja, jotka, nimensä mukaisesti, muistuttavat kukon harjaa.

Jokainen siemen verkkokauppamme "Celosia, Kukonharja siemenet" -kategoriassa on huippulaatua ja se on hankittu yksinomaan tunnetuilta tuottajilta. Valitse laji, joka resonoi esteettisen näkemyksesi kanssa, ja odota värikkäitä ja eloisia kukintoja keväällä. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme ja valitse nämä upeat kasvit puutarhaasi!