• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Kakastaréj vetőmag

Fontolgattad már a kakastaréjokat a kertedben? Webáruházunkban, a "Kakastaréj vetőmag" kategória alatt két fajtát kínálunk: a búzaszalma-szerű kakastaréjot és a tollas vagy ezüstös kakastaréjot. Ezek a lenyűgöző növények június végétől október elejéig díszítik a virágágyásokat, és tökéletesek vágott virágként vagy konténeres kertészkedéshez.
A búzaszalma-szerű kakastaréj vékony, tüskés virágzatokkal büszkélkedik világos és sötét rózsaszín árnyalatokban. Szárítva ezek a virágzatok lenyűgöző kiegészítői a szárított virágoknak. Másrészt a tollas kakastaréj változatos színekben termel virágzatokat, krémfehértől, sárgán és narancson át a rózsaszínig és pirosig. A tollas kakastaréj különlegesen formált virágzatokat termel, amelyek - nevéhez hűen - kakas tarajához hasonlítanak.

Minden vetőmagunk a "Kakastaréj vetőmag" kategóriában a legmagasabb minőségű, kizárólag neves termelőktől származik. Válaszd ki azt a fajtát, amely a leginkább megfelel a stílusodnak, és várakozz a tavaszra, amikor a virágok élénk, színes virágzásba kezdenek.