• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme pijetlovog kresta,Celosia

Jeste li razmišljali o Celosiji za vaš vrt? U našoj trgovini, pod kategorijom "Sjeme pijetlovog kresta, Celosia", nudimo dvije vrste: pšenični Celosia češalj i pernati Celosia češalj, dostupni u dvije varijante: pernati i srebrni. Ove zapanjujuće biljke ukrašavaju cvjetne gredice od kraja lipnja do početka listopada i savršene su i kao rezano cvijeće i za vrtlarstvo u posudama.

Pšenični Celosia češalj ponosi se tankim, šiljatim cvjetovima u nijansama svijetloroze i tamnoroze. Kada se osuše, ovi cvjetovi postaju izvanredan dodatak aranžmanima suhog cvijeća. S druge strane, pernati Celosia češalj nudi cvatove u različitim bojama, od kremaste bijele, žute, narančaste do roze i crvene. Pernati Celosia češalj proizvodi jedinstveno oblikovane cvatove koji zaista podsjećaju na pijetlov češalj.

Svako sjeme u našoj kategoriji "Sjeme pijetlovog kresta, Celosia" najviše je kvalitete, isključivo nabavljeno od renomiranih proizvođača. Odaberite vrstu koja odgovara vašoj estetici i očekujte živopisno, šareno cvijeće u proljeće.