• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Creasta Cocoșului, Celosia

Ați luat în considerare creasta cocoșului pentru grădina dvs.? În magazinul nostru, în categoria "Creasta Cocoșului, Semințe Celosia", oferim două specii: creasta cocoșului de paie de grâu și creasta cocoșului penajat, disponibile în două varietăți: penaj și argintiu. Aceste plante uimitoare împodobesc grădinile florilor de la sfârșitul lunii iunie până la începutul lunii octombrie și sunt perfecte atât ca flori tăiate, cât și pentru grădinărit în recipiente.

Creasta cocoșului de paie de grâu se mândrește cu flori subțiri, zimțate, în nuanțe de roz deschis și închis. Când sunt uscate, aceste flori sunt o adăugare impresionantă la aranjamentele de flori uscate. Pe de altă parte, creasta cocoșului penajat oferă inflorescențe într-o varietate de culori, de la alb-crem, galben, portocaliu, până la roz și roșu. Creasta cocoșului penajat produce inflorescențe cu forme unice care, adevărat conform numelui său, seamănă cu creasta unui cocoș.

Fiecare sămânță din categoria noastră "Creasta Cocoșului, Semințe Celosia" este de cea mai înaltă calitate, provenind exclusiv de la producători renumiți. Alegeți specia care se potrivește cu estetica dvs. și anticipați înfloriri viu colorate în primăvară. Vizitați magazinul nostru online și îmbogățiți-vă grădina cu aceste plante uimitoare!