• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Ricinfrön

Upptäck skönheten och användbarheten i kategorin Ricinfrön, där vi erbjuder Ricinus, allmänt känd som ricinböna, i vår online-trädgårdsbutik. Vi har inte bara den traditionella sorten utan också en grönbladig kultivar som passar dina trädgårdsbehov. Varje frö i vår Ricinfrön-kategori skryter med exceptionell kvalitet och höga groningsgrader, och kommer uteslutande från pålitliga producenter.

Ricinplantan kan växa upp till 1,5 meter hög och visar upp fantastiska handformade blad som tar en unik röd-lila nyans. På sommaren får dessa plantor iögonfallande röda blomställningar som förblir i blom tills de första höstfrosten sätter in. Utöver sin dekorativa skönhet är frön från vår Ricinfrön-kategori en viktig källa för ricinolja, en produkt som är mycket uppskattad inom både den farmaceutiska och kosmetiska industrin. För de som är intresserade av en annan estetik erbjuder vår grönbladiga sort frodigt grönt bladverk och blommor.

Bonus: Plantera Ricinus från vår Ricinfrön-kategori i din trädgård som ett naturligt avskräckande medel mot mullvadar och syrsor. Höj din trädgårds estetik samtidigt som du håller oönskade skadedjur borta!

Denna reviderade version inkluderar kategorinamnet "Ricinfrön" för att fullt ut uppfylla ditt önskemål.