• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Palmfrön

Om du vill föra in en touch av exotisk skönhet i ditt hem och trädgård, överväg att lägga till några palmfröer i din samling. Du kommer att ha möjlighet att välja bland olika arter och säkerställa att du hittar den perfekta passformen för dina preferenser. Vårt urval inkluderar högkvalitativa palmfröer, som den majestätiska Kungliga palmen och den eleganta Washingtonia Filifera, kända för sin exceptionella kvalitet och starka grobarhet. Var trygg i vetskapen om att våra frön är källade uteslutande från pålitliga producenter.

Kungspalmen, även känd som Kanarieöarnas daddelpalm, trivs när den odlas i kruka och placeras i ett soligt rum. Under sommarmånaderna kan du till och med visa den på din balkong eller terrass, men kom ihåg att skydda den från kyla för att förhindra frostskador. Denna tåliga växt har en lång livslängd, även om den kräver regelbunden omplantering - årligen för unga plantor och vartannat till vart tredje år för mer mogna exemplar. När den odlas i kruka når den vanligtvis höjder på bara några meter; men i varmare klimat, när den planteras i marken, kan den nå imponerande höjder på upp till 40 meter och skapa frodiga, täta bladverk dekorerade med smala blad.

På liknande sätt trivs Washingtonia Filifera exklusivt i krukor i varma, väl upplysta interiörer, eftersom vårt klimat inte främjar dess optimala tillväxt. Den når imponerande höjder på flera meter och producerar fänskärmsformade blad med delikata, trådliknande fibrer. Regelbunden omplantering är avgörande för att bibehålla dess hälsa och vitalitet.

För dem som har svårt att välja en enda art rekommenderar vi att utforska vår blandade samling av palmfrön. Denna noggrant utvalda samling erbjuder möjligheten att upptäcka olika palmvarianter, varav några till och med kan pryda din plats med små blomklasar smyckade med små vita, gula eller krämfärgade blommor. Observera att alla palmarter trivs bäst i krukor i varma och väl upplysta miljöer. Under sommaren, tveka inte att placera dem utomhus för att bada i solens strålar.

Utforska vår kategori "Palmfrön" och ge dig ut på en resa för att odla din alldeles egna tropiska oas. Förvandla ditt hem och trädgård med dessa förtrollande botaniska underverk. Köp nu och bevittna magin med palmfröer som kommer till liv i din egen miljö.