• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Szennyvíztelep-tisztító tabletták

A szennyvízmedence tabletta és aktivátorok higiéniai szerek, amelyek támogatják a szennyvízmedencék és a házi szennyvíztisztító telepek megfelelő működését. Javítják az egészségügyi körülményeket és megszüntetik a kellemetlen szagokat. Tudta, hogy csak egy kis befektetéssel hatékonyan csökkentheti a szennyvízmedence kiürítésének gyakoriságát? Ismerje meg ma a szennyvízmedence tabletta és aktivátorok ajánlatunkat!

Büszkén mutatjuk be a szennyvízmedence aktivátorok széles választékát, neves márkáktól, mint például a BROS, EXPEL és Target, csak hogy néhányat említsünk, mind versenyképes áron. Kínálatunkban megtalálja a szennyvízmedence és házi szennyvíztisztító telep port és a természetes Bio-Aktivátort a szennyvízmedence és házi szennyvíztisztító telep karbantartásához, 25 g-os csomagolásban. A kínált termékeink jótékony baktériumokkal gazdagodnak, amelyek csökkentik a makacs iszap felhalmozódását és tisztán tartják a lefolyócsöveket. Ha nagyobb mennyiségre van szüksége, tekintse meg a Microbec Ultra-t – egy 25 kg-os tisztítószert tabletta formájában szennyvízmedencékhez és parcellákhoz. Az összes szennyvízmedence és szennyvíztisztító telep aktivátorunk nem csak költséghatékony, de kellemetlen szagok ellen is hat. Egy vásárlás, amit nem fog megbánni!

A Garden Seeds Market online áruház széles választékot kínál otthoni és kerti termékekből verhetetlen áron. Élvezze az otthoni szállítás kedvező árát. Adja le rendelését még ma!