• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Cesspool-välilehdet ja aktivaattorit

Cesspool-välilehdet ja aktivaattorit ovat terveydenhuoltoaineita, jotka tukevat vesipöydän ja talon jätevedenpuhdistamoiden asianmukaista toimintaa parantamalla saniteettiolosuhteita ja poistamalla epämiellyttävät hajut. Tiesitkö, että sinun ei tarvitse maksaa paljon, jotkut muutokset tekevät, vähentääksesi tehokkaasti vesipuolien tyhjennysten taajuutta. Katso tarjous tänään!

Tarjoamme täten laajan valikoiman tunnettujen tuotemerkkien, kuten BROS, EXPEL ja Target, cesspool-aktivaattoreita mainitsemaan vain muutama, kohtuuhintaan. Voit ostaa muun muassa Cesspoolin ja kodin jätevedenpuhdistamon jauheen sekä luonnollisen bioaktivaattorin pesualtaille ja kodin jätevedenpuhdistamoiden kunnostamiseen, saatavana 25 gramman pakkauksissa. Tässä tarjotut tuotteet sisältävät hyödyllisiä bakteereja, jotka vähentävät pysyvän lietteen määrää ja puhdistavat juottoputket. Jos etsit isompaa pakkausta, tilaa Microbec Ultra - Microbec Ultra Cesspool ja 25 kg: n puhdistusaine välilehdissä. Kaikissa myymälässämme saatavilla olevissa vesi- ja vesikasvien aktivaattoreissa on todistettu luotettavuus - ne eivät myöskään vähennä niihin käytettyä rahaa, mutta myös poistavat ruman hajun. Tämä hankinta on järkevää!

Garden Seeds Market -verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman koti- ja puutarhatuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Säästä aikaa ja rahaa kohtuuhintaisen kotiinkuljetuksen ansiosta. Kannustamme sinua tekemään tilauksen vielä tänään!

Bioaktivaattori pesualtaissa ja jätevedenpuhdistamoissa - EXPEL - 25 g - -10%
2.86 3.18
Kampanja päättyy
-10%
3.00 3.33
Kampanja päättyy
Hytin ja viemärin bioliuskat - BioExpert - 1 kpl - -10%
4.93 5.48
Kampanja päättyy
Bros - Microbec Ultra - Cesspoolin biohajoavat välilehdet - 5 x 20 g - -10%
9.71 10.79
Kampanja päättyy
Vesialtaat pesualtaille ja jätevedenpuhdistamoille - Kohde - 6 kappaletta - -10%
14.39 15.99
Kampanja päättyy
Cesspoolin ja kodin jätevedenpuhdistamojen puhdistusaine - Kohde - 1 kg - -10%
21.87 24.30
Kampanja päättyy
Bros - Microbec Ultra - Cesspit, cesspool-hoitoliuskat - GIGA-pakkaus - 100 tabs - -10%
188.35 209.28
Kampanja päättyy