• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Cesspool-välilehdet ja aktivaattorit

Saostuskaivotabletit ja -aktivointiaineet ovat hygieniatuotteita, jotka tukevat saostuskaivojen ja kotitalouksien jätevedenpuhdistamoiden oikeaa toimintaa. Ne parantavat hygieenisiä olosuhteita ja poistavat epämiellyttävät hajut. Tiesitkö, että pienellä investoinnilla voit tehokkaasti vähentää saostuskaivon tyhjennystiheyttä? Tutustu saostuskaivotablettien ja -aktivointiaineidemme tarjoukseen tänään!

Ylpeänä esittelemme laajan valikoiman saostuskaivoaktivointiaineita tunnetuilta merkeiltä, kuten BROS, EXPEL ja Target, vain muutamia mainitakseni, kaikki kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimaamme kuuluu saostuskaivo- ja kotitalousjätevedenpuhdistamopulveri sekä luonnollinen Bio-Aktivaattori saostuskaivoille ja kotitalouksien jätevedenpuhdistamoiden huoltoon, saatavilla 25 g:n pakkauksissa. Tarjoamamme tuotteet sisältävät hyödyllisiä bakteereja, jotka vähentävät sitkeän lietteen muodostumista ja pitävät viemäriputket puhtaina. Jos tarvitset suuremman määrän, harkitse Microbec Ultraa - 25 kg:n puhdistusainetta tablettimuodossa saostuskaivoille ja palstoille. Kaikki saostuskaivo- ja jätevedenpuhdistamoaktivointiaineet myymälässämme ovat paitsi kustannustehokkaita, myös poistavat epämiellyttävät hajut. Tätä ostosta et tule katumaan!

Garden Seeds Marketin verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman koti- ja puutarhatuotteita lyömättömiin hintoihin. Nauti edullisen kotiinkuljetuksen mukavuudesta. Tee tilauksesi tänään!