• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Раздели и активатори на Cesspool

Таблетките и активаторите за септични ями са санитарни средства, които подпомагат правилното функциониране на септични ями и станции за обработка на битови отпадъци. Те подобряват санитарните условия и премахват неприятните миризми. Знаете ли, че с малка инвестиция можете ефективно да намалите честотата на изпразване на септичните ями? Разгледайте нашата оферта на таблетки и активатори за септични ями днес!

С гордост представяме широк избор от активатори за септични ями от известни марки като BROS, EXPEL и Target, за да споменем само някои, всички на конкурентни цени. В нашия асортимент се включват прах за септични ями и станции за обработка на битови отпадъци и естествен био-активатор за поддръжка на септични ями и станции за обработка на битови отпадъци, наличен в опаковки от 25 грама. Предлаганите от нас продукти са обогатени с полезни бактерии, които намаляват натрупването на упорит мул и поддържат тръбите за отцеждане чисти. Ако се нуждаете от по-голямо количество, обмислете Microbec Ultra - почистващо средство във форма на таблетки за септични ями и парцели, налично в опаковки от 25 килограма. Всички активатори за септични ями и станции за обработка на отпадъци в нашия магазин не само са икономични, но и се борят с неприятните миризми. Това е покупка, която няма да съжалявате!

Онлайн магазинът Garden Seeds Market предлага широк асортимент от продукти за дома и градината на конкурентни цени. Възползвайте се от удобството на доставката до вашия дом на достъпни цени. Направете поръчката си днес!