• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Tablete i aktivatori za septičke jame

Tablete i aktivatori za septičke jame su sanitarni agensi koji podržavaju pravilno funkcioniranje septičkih jama i postrojenja za obradu kućnih otpadnih voda. Poboljšavaju sanitarno stanje i eliminiraju neugodne mirise. Jeste li znali da s malim ulaganjem možete učinkovito smanjiti učestalost pražnjenja septičkih jama? Provjerite našu ponudu tableta i aktivatora za septičke jame danas!

S ponosom vam predstavljamo širok izbor aktivatora za septičke jame od poznatih marki poput BROS, EXPEL i Target, da spomenemo samo neke, sve po konkurentnim cijenama. Naša ponuda uključuje prah za septičke jame i postrojenje za obradu kućnih otpadnih voda te prirodni Bio-Aktivator za održavanje septičkih jama i postrojenja za obradu kućnih otpadnih voda, dostupan u pakiranjima od 25 g. Proizvodi koje nudimo obogaćeni su korisnim bakterijama koje smanjuju nakupljanje tvrdokornog mulja i održavaju odvodne cijevi čistima. Ako vam je potrebna veća količina, razmislite o Microbec Ultra - čistaču u obliku tableta za septičke jame i vikendice u količini od 25 kg. Svi aktivatori za septičke jame i postrojenja za obradu otpadnih voda u našoj trgovini ne samo da su ekonomični, već i uklanjaju neugodne mirise. Ovo je kupovina koju nećete požaliti!

Internetska trgovina Garden Seeds Market nudi širok izbor proizvoda za kuću i vrt po konkurentnim cijenama. Uživajte u pogodnosti povoljne dostave na kućnu adresu. Naručite danas!