• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Tablete i aktivatori za septičke jame

Kartice i sredstva za aktivaciju je sanitarna sredstva koja podržavaju pravilan rad uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i kućnih kanalizacija, poboljšavajući sanitarne uvjete i uklanjajući neugodne mirise. Jeste li znali da ne trebate puno platiti, učinit ćete neke promjene kako biste učinkovito smanjili učestalost pražnjenja greznice. Pogledajte našu ponudu još danas!

Ovime nudimo širok izbor aktivatora greznice iz renomiranih marki, kao što su BROS, EXPEL i Target, u ime samo nekoliko, po povoljnim cijenama. Možete kupiti, među ostalim, prašak za pročišćavanje otpadnih voda i kućnu kanalizaciju i prirodni Bioaktivator za greznice i obnovu kućnih kanalizacijskih uređaja, dostupan u pakiranjima od 25 g. Ovdje ponuđeni proizvodi sadrže korisne bakterije koje smanjuju količinu upornog mulja i čiste cijevi za zalijevanje. Ako tražite veće pakiranje, naručite Microbec Ultra - Microbec Ultra Cesspool i alokacijsko sredstvo za čišćenje od 25 kg na karticama. Svi aktivatori greznica i vodenih postrojenja koji se nalaze u našoj trgovini dolaze s dokazanom pouzdanošću - oni također ne smanjuju količinu novca potrošenu na njih, ali će također ukloniti ružan miris. Ova kupovina ima smisla!

Internetska trgovina Vrtne sjemenke nudi širok izbor proizvoda za dom i vrt po konkurentnim cijenama. Uštedite vrijeme i novac zahvaljujući pristupačnoj kućnoj dostavi. Preporučujemo vam da napravite narudžbu još danas!

Biološko sredstvo za uklanjanje jama BioExpert - inovativno i ekološki - 25 g - -10%
2.09 2.33
Promocija završava
Bio kartice u septičkoj jami i kanalizaciji - BioExpert - 1 kom - -10%
4.93 5.48
Promocija završava
Bros - Microbec Ultra - Cesspool pločice za biorazgradnju - 5 x 20 g - -10%
9.71 10.79
Promocija završava
Bio kartice u septičkoj jami i kanalizaciji - BioExpert - 6 kom (za 3 mjeseca) - -10%
17.90 19.89
Promocija završava
Bio sredstvo za septičke jame - inovativno i ekološki - BioExpert - 10 x 25 g - -10%
18.83 20.93
Promocija završava
Sredstvo za čišćenje otpadnih voda i kućnih otpadnih voda - Cilj - 1 kg - -10%
21.87 24.30
Promocija završava
Bio sredstvo za septičke jame - inovativno i ekološki - BioExpert - 100 x 25 g - -10%
167.40 186.00
Promocija završava