• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
дължина

Чинийки и тави

Всеки обожател на растенията знае, че чинии и подносите са поне толкова важни, колкото съдовете, в които отглеждате своите обичани растения. Ако сте се замисляли, че намирането на перфектната чиния, която да съответства на горната част на гърнето ви по отношение на размер, цвят и форма е трудоемка задача, ви каним да изследвате нашия онлайн магазин за градина! Разбираме нуждите на нашите клиенти и затова предлагаме широка гама от висококачествени чинии и подноси с размери от 9 до 33 см (за кръгли чинии) и от 40 до 80 см (за правоъгълни чинии и подноси). Не се колебайте да ни посетите по всяко време!

Нашата достъпна чиния "Kolor" е универсална, лека кръгла чиния, която се подходяща за повечето саксии. Можете да избирате от разнообразие от цветове, включително бяло, бежово, ментово зелено, пистациево зелено, лавандулово синьо или черешово червено - ние предлагаме практически всички цветови варианти. Ако имате нужда от кръгла чиния с дървесен дизайн "Elba" с висок ръб, който предотвратява разливане на вода, я предлагаме в различни размери и цветове. За по-големи съдове като "Massive" саксии, препоръчваме здрави чинии, налични в бяло, мока кафяво, умбра, тъмно кафяво или антрацитово сиво. Имаме и дълбоки чинии, предназначени за саксии "Agawa". Ако търсите чинии или подноси за балконови кошници, предлагаме продукти, които съответстват на външните саксии "Agro" и "Venus", налични в цветове като теракота, кафяво, тъмно кафяво и антрацитово сиво. Освен това, тук ще намерите елегантни овални чинии с размери 40 и 44 см за свещи на гробовете.

Не губете време, търсейки изчерпателно правилните чинии и подноси в стационарни градинарски магазини и пазари. В нашия онлайн магазин ще намерите перфектния продукт, който отговаря на всичките ви изисквания. Поръчката е само на един клик разстояние. Закупете висококачествени, здрави и визуално привлекателни чинии на достъпни цени с икономична доставка до дома. Това е толкова лесно - опитайте сега и се присъединете към групата от нашите доволни клиенти!