• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Produktfilter

Pris
Färg
Diameter
Höjd
Bredd
Längd

Fat och brickor

Varje växtälskare vet att fat och brickor är lika viktiga som själva krukorna för dina älskade växter. Om du någonsin har tänkt att det är en tidskrävande uppgift att hitta det perfekta fatet eller brickan som matchar din kruka när det gäller storlek, färg och form, så bjuder vi in dig att utforska vår online-trädgårdsbutik! Vi förstår våra kunders behov, därför erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa fat och brickor i storlekar från 9 till 33 cm (för runda fat) och 40 till 80 cm (för rektangulära fat och brickor). Tveka inte att besöka oss när som helst!

Vår prisvärda "Kolor"-bricka är en mångsidig, lätt rund bricka som passar till de flesta krukor. Du kan välja bland olika färger, inklusive vit, beige, mintgrön, pistagegrön, lavendelblå eller körsbärsröd - vi har nästan alla färgalternativ tillgängliga. Om du behöver en rund träkornsbrikett "Elba" med hög kant för att förhindra spill av vatten, så erbjuder vi den i olika storlekar och färger. För större behållare som "Massive"-krukor rekommenderar vi stadiga brickor i vitt, mokkabrun, umbra, mörkbrun eller antracitgrått. Vi har också djupa brickor avsedda för "Agawa"-krukor. Om du letar efter brickor eller fat till balkonglådor, erbjuder vi produkter som matchar utomhuskrukorna "Agro" och "Venus", tillgängliga i färger som terrakotta, brun, mörkbrun och antracitgrått. Dessutom hittar du eleganta ovala brickor som mäter 40 och 44 cm för gravljus.

Slösa inte tid på att söka oändligt efter rätt brickor och fat i traditionella trädgårdsbutiker och marknader. I vår online-butik hittar du den perfekta produkten som uppfyller alla dina krav. Beställningen är bara ett klick bort. Köp högkvalitativa, hållbara och estetiskt tilltalande brickor till rimliga priser med kostnadseffektiv hemleverans. Det är otroligt enkelt - prova oss nu och bli en av våra nöjda kunder!

16.88 kr
16.88 kr
19.00 kr