• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Filtre de produse

Preț
Culoare
Diametru
Înălţime
Lăţime
Lungime

Farfurioare și Tăvițe

Orice iubitor de plante știe că paletele și tăvițele sunt la fel de importante ca și recipiențele în care creșteți plantele voastre dragi. Dacă v-ați gândit vreodată că găsirea paletei perfecte sau a tăviței potrivite în ceea ce privește dimensiunea, culoarea și forma pentru ghiveciul vostru este o sarcină consumatoare de timp, vă invităm să explorați magazinul nostru online de grădină! Înțelegem nevoile clienților noștri, și de aceea oferim o gamă largă de palete și tăvițe de înaltă calitate, cu dimensiuni cuprinse între 9 și 33 cm (pentru palete rotunde) și 40 până la 80 cm (pentru palete și tăvițe dreptunghiulare). Nu ezitați să ne vizitați oricând!

Paleta noastră accesibilă "Kolor" este o paletă rotundă versatilă și ușoară, potrivită pentru majoritatea ghiveceilor. Puteți alege din diferite culori, inclusiv alb, bej, verde mentă, verde pistache, albastru lavandă sau roșu cireș - avem practic toate opțiunile de culoare disponibile. Dacă aveți nevoie de o paletă rotundă cu aspect de lemn "Elba" cu un margini înaltă pentru a preveni scurgerea apei, o oferim în diferite dimensiuni și culori. Pentru recipiente mai mari, precum ghivecele "Massive", recomandăm palete solide în alb, maro ciocolată, umbră, maro închis sau gri antracit. Avem și palete adânci proiectate pentru ghivecele "Agawa". Dacă căutați palete sau tăvițe pentru cutiile de balcon, oferim produse care se potrivesc cu ghivecelele exterioare "Agro" și "Venus", disponibile în culori precum terracotta, maro, maro închis și gri antracit. În plus, veți găsi palete ovale elegante cu dimensiuni de 40 și 44 cm pentru lumânări funerare.

Nu vă pierdeți timpul căutând fără sfârșit paletele și tăvițele potrivite în magazinele de grădină tradiționale și pe piețe. În magazinul nostru online veți găsi produsul perfect care îndeplinește toate cerințele dvs. Comandarea este la doar un clic distanță. Cumpărați palete de înaltă calitate, durabile și atrăgătoare la prețuri accesibile cu livrare la domiciliu cost-eficientă. Este atât de simplu - încercați-ne acum și deveniți unul dintre clienții noștri mulțumiți!