• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár
Szín
Átmérő
Magasság
Szélesség
Hosszúság

Alátétek és tálcák

Ha kertészkedés a szenvedélyed, akkor tudod, hogy az alátétek és tálcák nem csak praktikus eszközök, hanem stílusos kiegészítők is lehetnek. Online kertészeti áruházunkban egyedi és magas minőségű alátéteket és tálcákat kínálunk, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is vonzóak. Választhatsz a "Kolor", "Elba" és "Massive" sorozatok közül, amelyek különböző méretekben és színekben érhetők el. Az "Agawa" és "Agro" sorozatok kifejezetten erkélyládákhoz és kültéri cserépekhez készültek. Ne hagyd ki az elegáns ovális alátéteket és a gyertyatartókhoz való különleges méreteket sem.

Az alátétek és tálcák kiválasztása sosem volt ilyen egyszerű. Az áruházunkban található termékek között számos szín, méret és forma közül választhatsz. A "Kolor" sorozat például sokoldalú és könnyű, tökéletes választás a legtöbb cseréphez. Az "Elba" sorozat magas peremmel rendelkezik, amely megakadályozza a víz kifröccsenését. A "Massive" sorozat masszív alátéteket kínál nagyobb tartókhoz. Az "Agawa" sorozat mély alátéteket kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek az azonos nevű cserépekhez.

Vásárolj nálunk és élvezd az egyszerű rendelést és a költséghatékony házhoz szállítást. Ne vesztegesd többé az idődet a tökéletes alátét vagy tálca keresésével. Válaszd webáruházunkat, ahol minden igényednek megfelelő terméket találsz!