• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Alátétek és tálcák

A cserepes növények minden szerelmese tudja, hogy a csészealjak és a tálcák egyáltalán nem kevésbé fontosak, mint azok a tartályok, amelyekben zöld (jól, de nem mindig zöld) szépségeit növekszik. Ha úgy gondolja, hogy időigényes egy olyan csészealj megtalálása, amely méretének, színének és alakjának megfelelne az edényével, meghívjuk Önt üzletünkbe! Tudjuk ügyfeleink igényeit, és ezért kiváló minőségű csészealjak és tálcák széles választékát kínáljuk 9-33 mm-ig (kerek csészealjak) és 40-80 cm-ig (téglalap alakú csészealjak és tálcák). Kérjük, bármikor látogasson el hozzánk!

A megfizethető „Kolor” csészealj egy univerzális, könnyű, kerek csészealj, amely az edények túlnyomó többségéhez elfér. Fehér, bézs, mentazöld, pisztácia-zöld, levendulakék vagy cseresznyevörös - itt szinte minden színválasztékot megtalál. A kerek fadarab „Elba” csészealj magas szélével megakadályozza a víz kiömlését, és különféle méretben és színben kapható. A nagyobb tartályokhoz nagyobb csészealjak szükségesek - válasszon szilárd csészealjakat a „Masszív” edényekhez fehér, mokka-barna, umber - sötétbarna vagy antracitszürke színben. Az „Agawa” edények mély csészealjai szintén felállnak a tesztre. Ha csészealjra vagy tálcára van szüksége egy erkélydobozhoz, választhat a kültéri “Agro” és “Venus” edényeknek megfelelő termékek közül (kapható színek: terrakotta, barna, sötétbarna és antracitszürke). Itt található még elegáns, ovális 40 és 44 cm-es csészealjak a sír gyertyákhoz.

Ne pazarolja az időt a megfelelő csészealjak és tálcák nehézkes keresésére az álló kerti boltokban és piacokon. Online áruházunkban megtalálja a megfelelő terméket, amely megfelel minden igényének. Egy kattintással megrendelheti. Vásároljon kiváló minőségű, tartós és nagyszerű csészealjakat megfizethető áron, költséghatékony házhoz szállítással. Olyan egyszerű - próbáljon meg minket, és csatlakozzon elégedett ügyfeleink sorához!