• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs
Kleur
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte

plantenschotels

Elke plantenliefhebber weet dat plantenschotels even essentieel zijn als de potten voor uw geliefde planten. Als u ooit hebt gedacht dat het vinden van de perfecte plantschotel die overeenkomt met uw pot qua grootte, kleur en vorm een tijdrovende taak is, nodigen wij u uit om onze online tuinwinkel te verkennen! Wij begrijpen de behoeften van onze klanten en bieden daarom een breed scala aan hoogwaardige plantenschotels aan, variërend in grootte van 9 tot 33 cm (voor ronde schotels) en 40 tot 80 cm (voor rechthoekige schotels). Aarzel niet om ons op elk moment te bezoeken!

Onze betaalbare "Kolor" plantschotel is een veelzijdige, lichte ronde schotel die geschikt is voor de meeste potten. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, waaronder wit, beige, muntgroen, pistachegroen, lavendelblauw of kersenrood - we hebben praktisch alle kleuropties beschikbaar. Als u een ronde plantschotel met houtnerfpatroon "Elba" met een hoge rand nodig heeft om morsen van water te voorkomen, bieden wij deze in verschillende maten en kleuren aan. Voor grotere containers zoals "Massive" potten raden we stevige schotels aan in wit, mokkabruin, omber, donkerbruin of antracietgrijs. We hebben ook diepe schotels ontworpen voor "Agawa" potten. Als u op zoek bent naar plantschotels voor balkondozen, bieden we producten aan die passen bij de buitenpotten "Agro" en "Venus", verkrijgbaar in kleuren zoals terracotta, bruin, donkerbruin en antracietgrijs. Bovendien vindt u hier ook elegante ovale schotels van 40 en 44 cm voor grafkaarsen.

Verspil geen tijd met eindeloos zoeken naar de juiste plantschotels in traditionele tuinwinkels en markten. In onze online winkel vindt u het perfecte product dat aan al uw eisen voldoet. Bestellen is slechts een muisklik verwijderd. Koop hoogwaardige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke plantschotels tegen betaalbare prijzen met kosteneffectieve thuisbezorging. Het is ongelooflijk eenvoudig - probeer ons nu en word een van onze tevreden klanten

1.44
1.44
1.44
1.44
1.44
1.44