• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tuotesuodattimet

Hinta
Väri
Halkaisija
Korkeus
Leveys
Pituus

Lautaset ja tarjottimet

Jokainen kasvien ystävä tietää, että lautaset ja tarjottimet ovat yhtä tärkeitä kuin itse kasvien ruukut. Jos olet koskaan ajatellut, että täydellisen lautasen tai tarjottimen löytäminen, joka sopii kokonsa, värinsä ja muotonsa puolesta ruukkusi kanssa, on aikaa vievä tehtävä, kutsuvat sinut tutustumaan verkkopuutarhakauppaamme! Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita lautasia ja tarjottimia, joiden halkaisijat vaihtelevat 9 - 33 cm (pyöreät lautaset) ja 40 - 80 cm (suorakulmaiset lautaset ja tarjottimet). Älä epäröi vierailla meillä milloin tahansa!

Edullinen "Kolor" -lautanen on monikäyttöinen, kevyt pyöreä lautanen, joka sopii suurimpaan osaan ruukuista. Voit valita eri väreistä, mukaan lukien valkoinen, beige, mintunvihreä, pistachenvihreä, laventelinsininen tai kirsikanpunainen - meillä on käytännössä kaikki väri vaihtoehdot saatavilla. Jos tarvitset pyöreän puukuvioidun "Elba" -lautasen, jossa on korkea reuna estämään veden vuotamisen, tarjoamme sitä eri kokoisina ja väreinä. Suuremmille ruukuille, kuten "Massive" -ruukuille, suosittelemme tukevia lautasia, jotka ovat saatavilla valkoisena, mokkana, umbraana, tummanruskeana tai antrasiitinharmaana. Tarjoamme myös syviä lautasia "Agawa" -ruukuille. Jos etsit lautasia tai tarjottimia parvekelaatikoihin, tarjoamme tuotteita, jotka sopivat ulkokäyttöön tarkoitettujen "Agro" ja "Venus" -ruukkujen kanssa, saatavilla olevissa väreissä, kuten terrakotta, ruskea, tummanruskea ja antrasiitinharmaa. Lisäksi löydät meiltä tyylikkäitä, ovaaleja 40 ja 44 cm:n lautasia hautakynttilöille.

Älä tuhlaa aikaasi loputtomaan etsimiseen oikeita lautasia ja tarjottimia perinteisistä puutarhakaupoista ja markkinoilta. Verkkokaupastamme löydät täydellisen tuotteen, joka täyttää kaikki tarpeesi. Tilauksen tekeminen on vain napsautuksen päässä. Hanki korkealaatuisia, kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia lautasia edulliseen hintaan kustannustehokkaalla kotiinkuljetuksella. Se on niin helppoa - kokeile meitä nyt ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!