• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Tanjuri i pladnjevi

Svaki ljubitelj biljaka u loncu zna da tanjuri i pladanj nikako nisu manje važni od posuda u kojima uzgajate svoje zelene (dobro, ne uvijek zelene) ljepote. Ako mislite da je traženje tanjura koje bi po veličini, boji i obliku trebalo da odgovara vašoj posudi, pozivamo vas u našu trgovinu! Znamo zahtjeve naših kupaca i zato nudimo širok izbor visokokvalitetnih tanjura i ladica veličine od 9 do 33 mm (okrugli tanjuri) i 40 do 80 cm (pravokutni tanjuri i pladanj). Slobodno nas posjetite u bilo koje vrijeme!

Pristupačni tanjur "Kolor" univerzalni je, lagani okrugli tanjur koji bi odgovarao većini lonaca. Bijela, bež, menta-zelena, pistacio-zelena, lavanda plava ili trešnja crvena - ovdje ćete pronaći gotovo sve opcije boja. Okrugla tanjura „Elba“ od drveta zrna s visokim rubom spriječit će prolijevanje vode, a dostupna je u raznim veličinama i bojama. Veći spremnici zahtijevaju veće tanjure - za lonce „Massive“ odaberite čvrste tanjure u bijeloj, moka-smeđoj, jarko tamno smeđoj ili antracit sivoj boji. Duboki tanjuri za posude "Agawa" također će stajati na testu. Ako vam je potreban tanjur ili pladanj za balkonsku kutiju, možete birati proizvode koji odgovaraju vanjskim loncima "Agro" i "Venera" (dostupne boje: terakota, smeđa, tamno smeđa i antracit siva). Ovdje ćete pronaći i elegantne, ovalne tanjure od 40 i 44 cm za grobne svijeće.

Ne gubite vrijeme za naporne potrage za pravim tanjurima i pladnjevima u stacionarnim vrtnim trgovinama i tržnicama. U našoj internetskoj trgovini naći ćete pravi proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe. Naručit ćete ga jednim klikom. Kupite visokokvalitetne, izdržljive i izvrsne tanjure po povoljnim cijenama uz isplativu dostavu na kuću. To je tako jednostavno - isprobajte nas sada i pridružite se redovima naših zadovoljnih kupaca!

Tanjur za biljke "Glinka" ø 9,5 cm - boja terakote - -10%
0.86 0.96
Tanjur za posuđe "Glinka" ø 11 cm - boja terakote - -10%
1.08 1.20
Tanjurić za cvijeće "Kolor" - 11 cm - bijeli - -10%
1.29 1.44
Tanjurić za cvijeće "Kolor" - 11 cm - menta-zelena - -10%
1.29 1.44
Tanjurić za cvijeće "Kolor" - 11 cm - plava lavanda - -10%
1.29 1.44
Okruglo drveno zrno "Elba" tanjur - 13,5 cm - terakota - -10%
1.29 1.44
Okruglo drveno zrno "Elba" tanjur - 13,5 cm - smeđe - -10%
1.29 1.44