• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Filtri proizvoda

Cijena
Boja
Promjer
Visina
Širina
dužina

Tanjuri i pladnjevi

Svaki zaljubljenik u biljke zna da su tanjuri i pladnjevi podjednako važni kao i posude u kojima uzgajate svoje drage biljke. Ako ste ikada pomislili da je pronalaženje savršenog tanjura koji odgovara vašem loncu po veličini, boji i obliku dugotavan posao, pozivamo vas da istražite našu online trgovinu za vrt! Razumijemo potrebe naših kupaca i stoga nudimo širok izbor visokokvalitetnih tanjura i pladnjeva, veličina od 9 do 33 cm (za okrugle tanjure) i od 40 do 80 cm (za pravokutne tanjure i pladnjeve). Slobodno nas posjetite u bilo koje vrijeme!

Naš pristupačan tanjur "Kolor" je svestran, lagani okrugli tanjur koji odgovara većini lonaca. Možete birati između različitih boja, uključujući bijelu, bež, mentol zelenu, pistacija zelenu, lavandu plavu ili trešnju crvenu - gotovo sve opcije boja su dostupne. Ako vam treba okrugli tanjur s drvenim uzorkom "Elba" s visokim rubom kako biste spriječili prolazak vode, nudimo ga u različitim veličinama i bojama. Za veće posude poput "Masivnih" lonaca, preporučujemo čvrste tanjure dostupne u bijeloj, mocha smeđoj, umbra smeđoj, tamno smeđoj ili antracitno sivoj boji. Imamo i duboke tanjure dizajnirane za lonce "Agawa". Ako tražite tanjure ili pladnjeve za balkonske kutije, nudimo proizvode koji se podudaraju s vanjskim posudama "Agro" i "Venus", dostupne u bojama kao što su terakota, smeđa, tamno smeđa i antracitno siva. Također ćete ovdje pronaći elegantne ovalne tanjure promjera 40 i 44 cm za grobne svijeće.

Nemojte gubiti vrijeme tražeći savršene tanjure i pladnjeve po klasičnim trgovinama za vrt i tržnicama. U našoj online trgovini pronaći ćete savršen proizvod koji zadovoljava sve vaše zahtjeve. Narudžba je udaljena samo jednim klikom. Kupite visokokvalitetne, trajne i vizualno privlačne tanjure po povoljnim cijenama uz ekonomičnu dostavu na kućnu adresu. Vrlo je jednostavno - isprobajte nas sada i pridružite se skupini naših zadovoljnih kupaca!