Voedselopslag

Voedsel bewaren zoals het de meeste voedingswaarde behoudt en de smaak niet verliest, is inderdaad een uitdaging. Gelukkig vindt u in onze online winkel prachtige accessoires die het voedsel betrouwbaar en gemakkelijk beschermen tegen bederf. Bekijk dit assortiment eens!

Heeft u nieuwe voedselcontainers nodig? Hieronder presenteren we een brede selectie van verschillende ontwerpen en maten. U vindt de klassieke glazen potten en 100% veilige, gezondheidsneutrale, luchtdichte dozen gemaakt van de gecertificeerde plastic materialen in onze online winkel. Bestel een XXL-formaat model voor het invriezen van voedsel en het bewaren van etensresten, zoals de rechthoekige Fredo Fresh-voedselcontainer van 7,2 liter of de rechthoekige Mia "Polar" -container van 7,2 liter met een herschrijfbaar etiket. Er zijn ook verjaardagstaartdozen en dessertcontainers, kleinere lunchboxen voor kinderen en de innovatieve reisgadgets, zoals de opvouwbare waterbussen voor het opslaan van water en frisdranken voor het hele gezin, verkrijgbaar in onze winkel. We stellen de praktische, onbreekbare potdeksels voor aan alle liefhebbers van zelfgemaakte jam, marmelade, puree, compotes en andere heerlijke conserven. Wij bieden onder andere de standaard witte 66 mm en gouden 89 mm potdeksels. Je koopt ook Jar-deksels voor imkers in verschillende maten en de decoratieve deksels met esthetische afbeeldingen en grappige inscripties in onze winkel. Eigen productie van conserven wordt daarmee nog leuker!

Kies de hoogst beschikbare kwaliteit en ontdek zelf dat het bewaren van voedsel heel eenvoudig en probleemloos kan zijn. Koop premium voedselcontainers, dozen, potten en bijbehorende deksels tegen prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn. U bespaart nog meer dankzij de gratis levering aan huis. Bekijk alle opties vandaag nog!

1.88
1.88
2.19
3.06
4.40