• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Ruokavarasto

Ruuan säilyttäminen niin, että se säilyttää maksimaaliset ravintoarvonsa ja maunsa, voi todella olla haaste. Onneksi verkkokauppamme tarjoaa vaikuttavan valikoiman tarvikkeita, jotka auttavat suojaamaan ruokasi pilaantumiselta luotettavasti ja vaivattomasti. Tutustu hetki Ruuan säilytys -kategoriaamme!

Etsitkö uusia ruuan säilytysastioita? Alla esittelemme laajan valikoiman tyylejä ja kokoja. Ruuan säilytys -osastoltamme löydät klassiset lasipurkit ja 100% turvalliset, terveydelle ystävälliset, ilmatiiviit astiat, jotka on valmistettu sertifioiduista muoveista. Tilaa XXL-kokoinen malli ruuan pakastamiseen ja illallisten tähteiden raikkaana pitämiseen, kuten suorakulmainen 7,2 litran Fredo Fresh -ruoka-astia tai suorakulmainen 7,2 litran Mia “Polar” -ruoka-astia, jossa on uudelleenkirjoitettava etiketti. Valikoimaamme kuuluu myös erikoisastioita, kuten syntymäpäiväkakkuja varten tarkoitetut rasiat, jälkiruoka-astiat, kompaktit lounaslaatikot lapsille ja innovatiiviset matkailutarvikkeet, kuten koko perheen matkoille tarkoitetut taitettavat vesikanisterit. Kotitekoisten hillojen, marmeladien, soseiden, kompottien ja muiden säilykkeiden ystäville suosittelemme käytännöllisiä, kestäviä purkin kansi. Tarjontamme sisältää muun muassa standardit valkoiset 66 mm ja kultaiset 89 mm purkin kansi. Mehiläishoitajat löytävät eri kokoisia purkin kansi, sekä koristeellisia kansi, joissa on viehättäviä kuvioita ja leikkisiä sanontoja. Oma säilykkeiden valmistus muuttuu vieläkin ilahduttavammaksi!

Valitse korkein saatavilla oleva laatu ja löydä, kuinka yksinkertaista ja mukavaa ruuan säilytys voi olla. Sijoita premium-tason ruuan säilytysastioihin, rasioihin, purkkeihin ja sopiviin kansiin, joiden hinnat ovat kaikkien saatavilla. Nauti vielä suuremmista säästöistä ilmaisen kotiinkuljetuksemme ansiosta. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin jo tänään!

2.82
4.10