• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Lopótök vetőmag

A szokatlan zöldségek rajongójaként mindenképpen vessen egy pillantást Lopótök vetőmag kategóriánkra. Ezt a növényt nemcsak díszítő értéke miatt termesztik, hanem fiatal gyümölcse miatt is, amelyet számos ételhez hozzá lehet adni. Tele vannak vitaminnal, aminosavakkal, ásványi anyagokkal és kolinral, melyek mind jótékonyan hatnak a test működésére.

A "Snake" fajta különösen megfontolásra érdemes, mivel kivételesen hosszú, kígyószerűen tekergőző gyümölcseivel fogja díszíteni a kertjét. Próbálja ki a "Birdhouse" fajtát, amely könnyen madárházzá alakítható. Meglepő, ugye? Azoknak, akik nem biztosak a választásukban, azt tanácsoljuk, hogy vásároljanak különböző Lopótök fajtákból vetőmagválogatást. Együtt magas, élénk kerti látványt alkotnak.

Amikor a gyümölcs érett, kimagozott és megszárított, számos célra használható - madárházaktól és lámpástól kezdve zenei hangszerekig vagy egyéb díszítő alkotásokig. Mindössze egy kis kreativitásra és időre van szüksége. Merüljön el Lopótök vetőmag kategóriánkban és engedje szabadon kerti képzeletét!