• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Lagenaria, Pullokurpitsat siemenet

Jos pidät epätavallisista vihanneksista, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua kategoriaamme Lagenaria, Pullokurpitsat siemenet. Tätä kasvia viljellään paitsi sen koristeellisen arvon vuoksi, myös sen nuoren hedelmän takia, joka voidaan lisätä moniin erilaisiin ruokiin. Ne ovat täynnä vitamiineja, aminohappoja, mineraaleja ja koliinia, jotka kaikki vaikuttavat positiivisesti kehosi toimintaan.

"Snake" lajike on erityisen harkinnan arvoinen, sillä se koristaa puutarhaasi erityisen pitkällä hedelmällä, joka kiertyy kuin käärmeet. Kokeile "Birdhouse" lajiketta, joka voidaan helposti muuttaa linnunpesäksi. Yllättävää, eikö? Niille, jotka ovat epävarmoja valinnastaan, suosittelemme ostamaan eri pullokurpitsa-lajikkeiden siemensekoituksen. Yhdessä ne luovat korkean, eloisaa puutarhanäytön.

Kun hedelmä on kypsynyt, poistettu ydin ja kuivattu, sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin – linnunpesistä ja lyhdyistä soittimiin tai muihin koriste-esineisiin. Tarvitset vain hieman luovuutta ja aikaa. Syvenny kategoriaamme Lagenaria, Pullokurpitsat siemenet ja anna puutarhamielikuvituksesi lentää vapaana!