• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Semințe de Tărtăcuță, Dovleac Ornamental, Lagenaria

Dacă ești un fan al legumelor neobișnuite, ar trebui să arunci o privire la categoria noastră Semințe de Tărtăcuță, Dovleac Ornamental. Această plantă este cultivată nu numai pentru valoarea sa ornamentală, dar și pentru fructul tânăr, care poate fi adăugat la o varietate de preparate culinare. Sunt bogate în vitamine, aminoacizi, minerale și colină, toate având un efect benefic asupra funcționării organismului tău.

Varietatea "Snake" merită în mod special luată în considerare, deoarece va împodobi grădina cu fructul său excepțional de lung care se învârte ca un șarpe. Încearcă varietatea "Birdhouse", care poate fi transformată cu ușurință într-o casă de păsări. Surprinzător, nu-i așa? Pentru cei indeciși în privința alegerii lor, recomandăm să cumpere o selecție de semințe din diferite varietăți de Lagenaria. Împreună, acestea creează o expoziție de grădină înaltă și vibrantă.

Odată coapte, scobite și uscate, fructele pot avea numeroase utilizări - de la case de păsări și felinare, la instrumente muzicale sau alte creații ornamentale. Tot ce ai nevoie este un pic de creativitate și timp. Scufundă-te în categoria noastră Semințe de Tărtăcuță, Dovleac Ornamental și lasă-ți imaginația să zboare în grădina ta!