• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Lagenaria, лагенария семена

Ако сте почитател на необичайни зеленчуци, определено трябва да разгледате нашата категория семена от кабаче и лагенария. Това растение се отглежда не само заради декоративната си стойност, но и заради младия си плод, който може да бъде добавен към различни ястия. Те са заредени с витамини, аминокиселини, минерали и холин, всички от които благоприятно въздействат на функционирането на вашето тяло.

Вариантът "Змия" особено си заслужава да бъде разгледан, тъй като ще украси градината ви с изключително дългите си плодове, които се вие като змии. Опитайте сорта "Къща за птици", който лесно може да бъде превърнат в къща за птици. Изненадващо, нали? За тези, които се колебаят в избора си, препоръчваме да закупят селекция от семена на различни сортове лагенария. Заедно те създават висок, живописен градински аранжимент.

Веднъж като станат зрели, избодени и изсушени, плодовете могат да служат за множество цели - от къщи за птици и фенери до музикални инструменти или други декоративни изделия. Всичко, от което се нуждаете, е малко креативност и време. Направете погруждане в нашата категория семена от кабаче и лагенария и позволете на градинската си въображение да се развихри!