• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme tikve Vrg, Lagenaria

Ako ste ljubitelj neobičnog povrća, svakako biste trebali pogledati našu kategoriju Sjeme tikve Vrg, Lagenaria. Ova biljka se uzgaja ne samo zbog svoje dekorativne vrijednosti, već i zbog svojeg mladog voća koje se može dodati raznim jelima. Bogati su vitaminima, aminokiselinama, mineralima i kolinom, koji svi blagotvorno utječu na rad vašeg tijela.

Sorta "Snake" posebno je vrijedna razmatranja jer će krasiti vaš vrt s njenim izuzetno dugim plodom koji se uvija poput zmija. Isprobajte sortu "Birdhouse", koja se može lako pretvoriti u pticiju kućicu. Iznenađujuće, zar ne? Onima koji nisu sigurni u svoj izbor savjetujemo da kupe odabir sjemena različitih sorti Lagenaria. Zajedno stvaraju visok i živahni vrt.

Kada je plod zreo, bez jezgre i osušen, može služiti mnogim svrhama - od pticijih kućica i svjetiljaka do glazbenih instrumenata ili drugih dekorativnih kreacija. Sve što vam treba je malo kreativnosti i vremena. Zaronite u našu kategoriju Sjeme tikve Vrg, Lagenaria i pustite mašti na volju u vrtu!