Popularni proizvod Ovaj je proizvod zadnji put kupljen prije 2 minute.
  • 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

BIO gnojivo od jagoda i malina - Compo® - 750 g -

11.43
Kupio: 17 osoba
004057
Na lageru
+

Gnojivo BIO jagoda i malina poznate marke Compo® razvijeno je kako bi olakšalo gnojidbu svih sorti jagoda i malina, kao i ribizla i ogrozda. Dostupan je u obliku granulata koji olakšava njegovo emitiranje na terenu. Zahvaljujući visokom udjelu ovčje vune traje dugo - sastojci se polako i postupno puštaju u tlo. Vlakna koja sadrži ističu se visokim udjelom dušika, kalija i fosfora. Budući da ovaj proizvod sadrži samo prirodne sastojke, dobio je BIO oznaku. Može se sigurno koristiti u organskim kulturama.

BIO gnojivo od jagoda i malina iz Compo®-a koje ovdje nudimo ne samo da pozitivno utječe na stanje biljaka, povećavajući volumen i kvalitetu prinosa, već podržava stvaranje humusa, obogaćujući tlo i poboljšavajući njegovu strukturu u tom procesu.

Sastojci: ovčja vuna, ostali proizvodi životinjskog podrijetla, biljni nusproizvodi iz proizvodnje hrane; 6% N, 3% P (P 2 O 5 ), 5% K (K 2 O), 2% S, 0,4% Mg (MgO), 66% organske tvari

Upute za uporabu: emitiranje - sipati odgovarajuću dozu granula oko biljaka i zaorati ih u vanjski sloj tla; ovo gnojivo možete koristiti i neposredno prije sadnje novih biljaka; oplodnja se odvija jednom u sezoni, između ožujka i kolovoza.

Jedno pakiranje sadrži 750 g BIO gnojiva od jagoda i malina s dodatkom ovčje vune. Detaljne upute za uporabu tiskane su na pakiranju. Jedno pakiranje omogućuje vam prihranu oko 7 m 2 male plantaže voća.

Prijavite se od ožujka do kolovoza. 1 puna šaka = ca. 40 grama. Od 50-120 grama po 1 m2. Doziranje ovisi o vrsti kulture.