• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Linije i užad

Kategorija "Linije i užad" savršena je za vas ako tražite čvrste i izdržljive proizvode. Naša online trgovina nudi širok izbor linija i užadi koji će vam pomoći u obavljanju raznih zadataka. Nudimo užad napravljenu od prirodnih materijala kao što su pamuk, sisal, lan i juta. Također, u ponudi imamo robustne, otporne na presijecanje sintetičke užadi. Sa širokom paletom boja, dužina i debljina, sigurni smo da ćete pronaći proizvode koji odgovaraju vašim specifičnim potrebama.

Linije i užad su neupadljivi, ali neophodni alati koji bi trebali biti dio svakog kućanstva. Čvrste užadi su bitne za pričvršćivanje različitih predmeta, vezanje cerada ili pakiranje paketa. Također su izuzetno korisne u svim vrstama građevinskih i obnoviteljskih projekata, u garažama i radionicama. Svaki ljubitelj "uradi sam" projekata trebao bi imati razne linije i užadi pri ruci. Osim praktične primjene, linije i užad također služe za mjerenje i označavanje pravih linija. Ne zaboravite spakirati nekoliko za piknike, kampiranje i planinarenje. Jednako su važni i u vodene sportove, kao što je jedrenje. A za one kreativne, atraktivno obojene linije mogu se upotrijebiti u raznim obrtima i hobijima.

Istražite naš asortiman i otkrijte savršene predmete za vaše potrebe. Kupujte online s nama i uživajte u visokokvalitetnim proizvodima bez premium cijene! Iskoristite niske troškove dostave i brze rokove isporuke, što vam omogućava da gotovo odmah uživate u svojim novim kupovinama!

4.84
5.05
5.65
7.72
7.72
9.63
10.37
13.56
14.53
16.62
18.42